top of page

Sme BC Tradehouse

Aktualizováno: 16. 9. 2018

Príprava firemných team buildingov

Chcete, aby vám to na pracovisku klapalo jedna radosť? Aby si vaši zamestnanci rozumeli a vedeli spoločne vyriešiť všetky problémy aj v stresových situáciách? Ťažko na cvičisku, ľahko na bojisku! Vytiahnite svoj tím na team building. Čaká vás množstvo zábavy pod vedením skúsených školiteľov. Zažijete, o čom ste ešte ani len nepočuli.


Eventy na podporu predaja

Profesionálne ozvučenie, veľké pódium, lahodný catering, známe osobnosti a komfortné ubytovanie. Odpáľte vaše firemné akcie, koncert na podporu predaja nového produktu či recepciu s prezentáciou vo veľkom štýle.


Promo akcie

Úspešné uvedenie nového produktu si žiada množstvo aktivít. Jednou z nich je aj promo akcia. Dovoľte vašim budúcim zákazníkom, aby si vašu novinku vyskúšali, ochutnali ju, zobrali si domov vzorku.


PR služby

V rámci našej spoločnosti sa špecializujeme aj na konzultačné služby, priamu realizáciu internej a externej komunikácie, vzdelávacích programová tréningových zážitkových programov na báze športových aktivít alebo dobrovoľníckych prác. Pre našich klientov navrhujeme a vytvárame obsah firemných tlačovín vo viacerých jazykoch ako napríklad výročné správy, firemné noviny alebo elektronické newslettre. Vieme vytvárať a rozvíjať vzťahy s médiami na národnej a medzinárodnej úrovni. Zabezpečíme a zorganizujeme tlačové konferencie ako aj následnú medializáciu so záverečným monitoringom médií.

Ozvite sa nám. Poradíme a pomôžeme vám nájsť správne riešenie. Vaši zákazníci a obchodní partneri budú o vás ešte dlho hovoriť.


Komunikácia s médiami

- Budovanie reputácie a povedomia o spoločnosti je kontinuálny proces, ktorý si vyžaduje aj komunikáciu s médiami. Viaceré subjekty majú snahu o aktívnu a otvorenú komunikáciu s novinármi, avšak často nevedia, ako ich správne osloviť.

- Naša spoločnosť vám pomôže nadviazať vzťahy s novinármi.


Korporatívna komunikácia

- Komunikácia firmy by mala korešpondovať s firemnou kultúrou. Naši konzultanti vám pomôžu s analýzou spoločnosti a na jej základe spoločne definujeme komunikačnú stratégiu.

- Skúsenosti máme so zavádzaním firemných hodnôt a špeciálnymi seminármi zameranými na internú a externú komunikáciu.

- Pre našich klientov píšeme texty pre výročné správy, tvoríme firemné noviny, etické kódexy a ďalšie korporátne materiály.


Tréningy prezentačných a komunikačných schopností; tréningy zamerané na zručnosti v oblasti Public Relations, teambuilding

- Každá firma potrebuje rozvíjať vzťahy so svojimi zákazníkmi, partnermi a verejnosťou. Výsledný efekt – ako vás jednotlivé cieľové skupiny vnímajú – vo veľkej miere závisí od komunikácie.

- Spoločnosť BC Tradehouse realizuje tréningy komunikačných a prezentačných schopností a tréningy komunikácie s médiami, vrátane krízovej komunikácie. V prípade potreby vieme pripraviť aj kompletný tréning zameraný na zručnosti a schopnosti PR manažéra. Ak je tréning určený pre ucelenú skupinu, dopĺňame ho o outdoor/indoor teambuilding.


Manažment podujatí

- Ak sa práve rozhodujete o uvedení nového produktu alebo služby, kontaktujte nás! Pomôžeme vám zorganizovať sprievodné podujatie, tlačovú konferenciu či iný happening atraktívnou a zaujímavou formou.

o Ste firma, ktorá pravidelne organizuje stretnutia so zamestnancami? Nemáte však na to čas, aby ste takéto podujatia organizovali prostredníctvom vašich spolupracovníkov? Ak máte záujem radi vám zorganizujeme firemné stretnutie či posedenie s malým hudobným alebo iným kultúrnym programom.


ZABEZPEČÍME PRE VÁS:

- prípravné práce: návrh, tlač a distribúcia pozvánok, scenáre, moderátorské vstupy;

- tvorbu kreatívneho návrhu programu a účinkujúcich;

- vhodný priestor a jeho výzdobu;

- technickú stránku podujatia (ozvučenie, osvetlenie, pódiová technika, fotografické a video záznamy a iné);

- catering, ochutnávku vín, whisky, cigár, miešanie koktailov, personál;

- adrenalínové atrakcie, ohňostroje a pyrotechnické efekty;

- asistenciu počas celého priebehu podujatia;

- vyhodnotenie podujatia.


Web manažment

- Ak nie ste spokojní s doterajšou prezentáciou vašej firmy na internete využite naše služby v oblasti web manažmentu. Vytvoríme vám osobný štýl, ktorý zviditeľníme tou najefektívnejšou dostupnou formou modernej doby.


PRIPRAVÍME PRE VÁS:

- grafický návrh;

- návrh rozsahu a prehľadnej štruktúry stránky;

- dynamické prvky;

- redesign už existujúcich web stránok;

- kontinuálne spravovanie web stránky;

- okamžité aktualizácie podľa zadania klienta;

- analýzu a optimalizáciu web stránky;


Komunikácia s investormi, komunikácia pre priemyselné parky a zóny

- Budovanie povedomia o priemyselnej lokalite je kontinuálny proces. Slovensko je ešte stále atraktívne pre mnohých zahraničných investorov. Navštívia však len tie priemyselné parky a zóny, ktoré sú známe a investorov zaujmú


Aktivity na podporu komunity; sociálna zodpovednosť firiem

- Darovať peniaze na charitu nie je až taký veľký problém. Možností je veľmi veľa. Ako však venovať finančné prostriedky tak, aby to bolo v súlade s firemnou stratégiou a kultúrou? Pomôžeme vám definovať ciele a stratégiu podpory neziskových projektov.

- Chcete vo svojom regióne vyhlásiť grant pre neziskové organizácie? Chcete o svojich donorských aktivitách informovať médiá? Máme bohaté skúsenosti s komunikáciou v oblasti sociálnej zodpovednosti firiem.

126 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

MYSTERY BOXY

bottom of page