top of page

Reprezentujú Slovenko, prečo by neprezentovali Vašu značku?

Skupina HANDS UP CREW je spojením basketbalového a futbalového freestylu. Toto zaujímavé spojenie prináša nezabudnuteľnú show, ktorá prezentuje množstvo skvelých kúskov, trikov a zábavy. V prípade, ak máte záujem oživiť svoje podujatie s takýmto unikátnym spôsobom, kontaktujte svojho ambasádora tradehouse.sk a získajte viac informácií. HANDS UP CREW má troch členov: Martin Leco, Peter Herstek a Marko Popovski. Súčasťou vystúpenia môže byť tiež workshop a rozličné súťaže. Možnosť po vystúpení zorganizovať školu basketbalového a futbalového freestylu. Programy skupiny sú vhodné pre všetky vekové kategórie a na rozličné druhy podujatí a je tiež možnosť prispôsobiť dĺžku vystúpenia. Ďalej možnosť urobiť viacero kratších vstupov a rozdeliť podľa programu. Na výber sú viaceré choreografie, ktoré sú doprevádzané hudobným podkladom. Zažite spolu s HANDS UP CREW nezabudnuteľný program, spoluprácu s publikom a množstvo zábavy!


ŠPORTOVÉ EXHIBÍCIE

Športové exhibície (freestylové show) HANDS UP CREW predstavujú dynamickú show plnú freestylových trikov sprevádzanú hudbou. Súčasťou tejto exhibície je vždy aj publikum a používanie rekvizít, ktoré celej show pridajú zábavný charakter. Je možnosť urobiť jeden dlhší program alebo show rozdeliť na viacero kratších vstupov. Tento typ programu odporúčame na: športové podujatia (zápasy, turnaje, majstrovstvá), polčasy zápasov, detské akcie a oslavy, firemné akcie, eventy, road show, promo akcie, párty, festivaly či akékoľvek akcie so sprievodným programom.


ELEGANTNÉ EXHIBÍCIE

Predstavujú exhibície HANDS UP CREW a show v elegantnom oblečení, ktoré sú prispôsobené hudbe a spájajú v sebe eleganciu a freestyle. Súčasťou programu je používanie rekvizít a spolupráca s publikom. Dĺžku programu je možné prispôsobiť podľa požiadaviek. Tento typ programu odporúčame na: plesy, bály, tematické akcie, svadby, stužkové, konferencie, kongresy, výstavy a rôzne iné.

FOLKLÓRNE EXHIBÍCIE

Predstavujú netradičné spojenie a typ exhibície skupiny HANDS UP CREW, ktorá spája folklórne prvky a freestylovú show. Vystúpenie je plné trikov a kúskov s loptami, interakcie s publikom, množstvom zábavných scén doprevádzaných dynamickou folklórnou hudbou. Zaujímavosťou je napríklad zapájanie tradičných folklórnych rekvizít!

ŠPORT BEZ LIMITOV

ŠPORT BEZ LIMITOV skupiny HANDS UP CREW predstavuje špeciálny program určený pre školy. Hlavným poslaním je prezentovaťvýznam a pozitíva športu pre rozvoj človeka a osobnosti. Cieľom je navštíviť jednotlivé školy a prezentovať tento zaujímavý spôsob pohybovej aktivity. Základom je zviditeľniť tento novorozvíjajúci sa šport a tiež ukázať mládeži nový spôsob sebarealizácie a týmto ich motivovať k pohybovej aktivite zážitkovou formou. Zvyčajná dĺžka programu je 60 minút. Je možnosť tiež dĺžku programu prispôsobiť podľa požiadaviek (napr. na 45 minút v rámci jednej vyučovacej hodiny alebo aj dlhší variant s viacerými súťažami a športovými hrami). Najvhodnejším miestom na realizáciu programu je telocvičňa, ale vôbec nie je podmienkou. Program je možné urobiť na akomkoľvek väčšom priestranstve či miestnosti.


Súčasťou programu sú:

vystúpenia skupiny HANDS UP,prednáška o dôležitosti športu a pohybu (čo sa vďaka nemu podarilo dosiahnuť nám),súťaže a športové hry,zábavné disciplíny,workshop (možnosť priučiť sa a vyskúšať základy freestylu).

Tento typ programu odporúčame pre: školy (základné, stredné a materské), tábory či mládežnícke podujatia rozličného zamerania.


Všetky ďalšie informácie spojené s Hands up crew zistíte od ambasádora značky tradehose, alebo priamo od chalanov.

 

ZDROJ: hup.sk

35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Copywriting

bottom of page