top of page

Prvý ročník FoodFestivalu za nami


Tento rok sa Food Festival No.1 úspešne odštartoval v júni v obci Veľká Ida práve tých 500 návštevníkov, ktorí nás poctili svojou prítomnosťou nás posúvajú ďalej a motivujú k ďalšej činnosti. Po konzultácií z organizačným tímom zložených z 13 členov, partnermi /JAV-AKC, EXART, SUPRA, KVETINÁRSTVO TIFFANY, KOZMETICKÝ SALÓN SANNY, CHOCOLAND, MASPEX, THYMOS, 24CINEMAPICTURES/, podujatia a hlavne starostom obce Petrom Nagyom (nezávislý) a podporou obecného zastupiteľstva sme tento projekt odštartovali.

Ako je u nás v BC Tradehouse zvykom, tak ani tento krát nechýbali špeciality a prekvapenia pre návštevníkov podujatia, ako oddychová zóna, vonkajšie hracie automaty, či predajné stánky, no tento prvý ročník sme sa začali orientovať viac aj do aktuálnej hudobnej scény a pridali sme nové mená, ktoré čoraz viacej rastú a dokazujú, že aj oni patria už medzi top umelcov na slovenskej scéne. Keďže sa celkovo rapová hudba a komunita začala uberať smerom, ktorý nás baví a v ktorom vidíme víziu do budúcna, prihodili sme zopár umelcov aj z tohto žánru.

Akciu sme rozmiestnili do troch kategórií. V poobedňajších hodinách sme sa zamerali na vystúpenia detí, pripravili sme pre nich aj nafukovacie atrakcie, k dobrej nálade prispeli aj naši partneri spoločnosť Josef Manner a Haribo (spolu so svojím maskotom).

V odpoludňajších hodinách sme žánre účinkujúcich zamerali na rockovú a popovú hodbu, no a po večernom vyhlásení výsledkov tomboly sme sa pustili do rapovej a hip-hopovej tvorby. Celkovo celý večer sme ukončili diskotékou.

Počas celého dňa bolo k dispozícií 8 predajných stánkov s rôznym občerstvením a výborným jedlom, barber, ktorý sa rozhodol svoj celodenný honorár venovať pre útulok v Košiciach,či profesionálny fotograf.

Veríme, že Vás prekvapíme, aj pri ostatných ročníkoch a ukážeme Vám našu novú víziu, ktorú máme s týmto festivalom. Dúfame, že na túto udalosť bude spomínať celý rok až do ďalšieho ročníka.




 

Ak chcete podporiť túto udalosť a našu spoločnosť budeme radi, ak si spoločnosť BC Tradehouse vyhľadáte na internete(Google), prípadne na sociálnych sietiach (Facebook,Instagram), podporíte nás kladnou recenziou, alebo zdieľaním našich stránok.

Odkaz:

77 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Copywriting

bottom of page