top of page

PREČO SPORIŤ DO KRYPTOMIEN?

Namiesto tradičného sporenia v bankách alebo do rôznych podielových fondov si teraz vďaka spoločnosti CRYPTON DIGITAL môžete začať sporiť už aj do kryptomien. Je to celkom jednoduché a prehľadné. Táto unikátna novinka si každým dňom čoraz viac a viac priťahuje nových priaznivcov. Od nového roku si kryptomeny podmanili veľkú pozornosť publika a to najmä tým, že sa o ne začínajú zaujímať i svetoví “giganti”. Práve toto je dôvod prečo už ďalej nečakať a začať si sporiť do kryptomien už teraz. 

Opakovanie menších mesačných vkladov je pri investovaní veľmi rozumná a bezpečná stratégia. Týmto spôsobom teda nemusíte vkladať veľkú sumu naraz, ale vkladáte menšie množstvá na pravidelnej báze. Eliminuje sa tým riziko zle načasovaného nákupu. Je vhodné, aby riziko bolo znížené na minimum, čo je možné zrealizovať prostredníctvom sporiaceho programu “Kryptomenová Budúcnosť” od spoločnosti CRYPTON DIGITAL. 

Pre jednoduchosť si každý klient vie nastaviť trvalý príkaz zo svojej banky na účet zmenárne, ktorú vlastní spoločnosť CRYPTON DIGITAL. Následne zmenáreň zamení FIAT peniaze a rozloží ich do portfólia TOP10. Sporiaci program od CRYPTON DIGITAL využíva stratégiu TOP10, ktorá obsahuje tie najkvalitnejšie kryptomeny na trhu. Sú technologicky vyspelé, etablované na tých najväčších kryptomenových burzách a majú najväčšiu trhovú kapitalizáciu spomedzi všetkých kryptomien. Stratégia TOP10 má za úlohu udržiavať portfólio prvých desať kryptomien a tak dostiahnuť čo najdynamickejší a stabilný profit. Klient si svoje portfólio môže pohodlne sledovať vo svojej klientskej zóne. Hlavnou výhodou tohto programu je jeho neporovnateľný rastový potenciál. 

Bezpečnosť je vždy na prvom mieste a preto všetky portfólia sú uložené na offline peňaženkách. CRYPTON DIGITAL nevyužíva formu kolektívneho investovania a preto každé portfólio je vo vlastníctve klienta. 

Zhodnotenie portfólia v stratégii TOP10 od začiatku roka 2019

Technologický vývoj a rast kryptomenového trhu sú veľmi úzko späté so stratégiami v sporiacom programe a preto predpokladáme, že vývoj v budúcnosti môže markantne kopírovať vývoj z minulosti. Viac informácíí nájdete na www.hodlx.digital. 

Viac informácií o možnostiach sporenia si do kryptomien prostredníctvom stratégie TOP10 nájdete na našej stránke v sekcii produkty.


 

ZDROJ : crypton digital

25 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page