top of page

Predstavenie e-shopu Mihu.sk


Ako vám už je možno známe, máme spustený e-shop mihu.sk. Radi by sme vám ho bližšie predstavili spolu s našimi produktmi. Ak by vás tento článok zaujal, neváhajte a navštívte náš e-shop a zaobstarajte si nejaký z našich produktov.


V prvom rade na e-shope nájdete široký sortiment výrobkov, z ktorého si vyberie určite každý. Veľa z našich produktov sú s ekologickou podporou, od hand made výrobcov a kúpou nich podporíte občianske združenia či študentov, ktorí sú zamestnávaní v rámci duálneho vzdelávania. Veríme, že sa vám naše výrobky zapáčia.

Objednávky sú obvykle odosielané do 2 dní po obdŕžaní platby a doručené prostredníctvom kuriéra. Ak by ste si chceli balík vyzdvihnúť osobne alebo dávate prednosť expresnému doručeniu, kontaktujte nás prosím telefonicky. V košíku máte možnosť požiadať o darčekové balenie tovaru, priloženie kartičky s venovaním či ekologické balenie tovaru. Všetky ostatné informácie nájdete na stránke mihu.sk v sekcii- doručenie.


Teraz sa už poďme pozrieť na naše produkty.

V našom online obchode sa zameriavame na darčekové predmety. Naším hlavným produktom je mystery box. V tejto kategórii máme na výber rôzne mystery boxy, či už malé, veľké, gold boxy a po novom máme aj mystery box k narodeninám. Mystery boxy obsahujú prekvapenia. Zvyčajne sa v ňom nachádza tovar z nášho e-shopu, elektronika, hand made produkty, oblečenie a maličkosti, ktoré potešia. Obsah mystery boxu sa môže líšiť vzhľadom na veľkosť boxu. Prekvapia a potešia každého milovníka prekvapení. Je to ideálny darček na narodeniny pre vášho rodinného príslušníka či kamaráta.


Ďalej vám ponúkame oblečenie, pretože každý z nás chce vyzerať pekne a štýlovo a s našim oblečením vám to zaručujeme. Na výber máte zo širokej ponuky tričiek, mikín a ponožiek. Taktiež vám ponúkame tašky a šiltovky. Pre pánov máme napríklad zásteru na holenie a pre dámy uterák na vlasy. V kategórii oblečenie si vyberie určite každý.


Presúvame sa na kategóriu hand made. Tu sa nachádza veľa krásnych ručne robených produktov ako napr.: vyznanie v rámčeku pre vašu drahú polovičku, ručne šití plyšáci, set sviečok z medového plástu v boxe a mnoho ďalšieho.



Každú chvíľu má niekto nejaký sviatok, a preto máme v kategórii sviatky plno rôznych produktov pre každého na hocijaký sviatok, či už to sú narodeniny, meniny, Vianoce alebo výročie. Ponúkame darčekové koše rôznych druhov ako napr.: darčekový kôš plný sviečok/ plný sladkostí/ pre autičkára/ káva/ medový/ pikantný/ svadobný/ s kozmetikou... Máme tiež chutné sladkosti značky Anthon Berg, opäť rôznych druhov a príchutí ako napr.: fľaštičky plnené likérom, marcipánové toliariky, čokoládové dražé... Okrem sladkých pochúťok tu máme aj kuchárku pre milovníkov varenia a pečenia, plechové hrnčeky, vonné tyčinky, spoločenské hry a veľa ďalšieho.


Pre našich najmenších máme tiež niečo. V kategórii pre dieťa vám ponúkame pop it, spoločenské hry- mikádo a človeče nehnevaj sa, mikulášsku čiapku, digitálnu hru brick game, rôzne kľúčenky, atď.


Predstavili sme vám niektoré z našich produktov, na našom e-shope nájdete všetky produkty pokope, tak neváhajte a choďte ho navštíviť. Budeme radi za každú vašu objednávku.


77 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page