top of page

Na čo aktuálne reagujú mladý ?


V dnešnej dobe sa veľmi rýchlo mení štýl mladých, tým pádom sa aj rýchlejšie menia veci, ktoré ich zaujímajú a na ktoré reagujú.

Mládež najviac zaujíma elektronika a veci spojené s ňou. Najviac sa zaujímajú o sociálne siete ako je instagram, tiktok, snapchat, twitter, facebook,...

Najpopulárnejšia aplikácia na pozeranie filmov a seriálov , a taktiež najviac používaná je NETFLIX.

Väčšina svoj voľný čas trávi hraním hier. Najhranejšími sú Call of Duty: Modern Warfare, NBA 2K20, Madden NFL 20 , Borderlands 3, Mortal Kombat 11.


Taktiež sa viac zaujímajú o to ako sa obliekať. Niektorý sa snažia vyzerať ako ostatný, no niektorý sa snažia vyčnievať a nové trendy ich nezaujímajú.

Väčšina mladých sa snaží čo najviac vyzerať ako ich idol alebo nejaká slávna osobnosť.

Najpopulárnejším módnym trendom medzi mladými je neformálne obliekanie (pohodlné oblečenie) Neformálne obliekanie stelesňuje zmysel pre pouličné oblečenie s módou.



Mladý najviac reagujú na LGBTQ+. V dnešnej dobe sú všade okolo nás dúhové tričká, nohavice, tašky,... (vlajka LGBTQ+ pozostáva z farieb dúhy). Čoraz viac mladých ľudí, si kupuje veci s touto tematikou a čoraz viac ľudí LGBTQ podporuje, no nájdu sa tu aj taký ktorý si myslia, že LGBTQ+ je iba chvíľkové a o pár rokov o tom už nebude ani zmienka.

Najpopulárnejšími a taktiež najpočúvanejšími žánrami hudby sú rap a pop, no tých ktorý počúvajú rock, country alebo heavy metal tiež nie je málo.

Medzi mladými začína byť stále viac populárne anime. Anime je kreslený film rôzneho žánru, určený pre každú vekovú kategóriu. Anime pozerajú študenti stredných škôl ,no aj starší/mladší si v anime našli svoje.


A najpopulárnejšie filmy roku 2021 ?

1 . Justice League

2 . Mortal Kombat

3 . Godzilla vs. Kong

4 . The Dig

5 . Nobody

6 . Raya and the last dragon

7 . Boss level

8 . The Map of tiny perfect things

9 . Tom and Jerry

10. To all the boys

Najpopulárnejším seriálom sú Upírske Denníky

Budeme radi, ak svoje postrehy zanecháte v komentároch. Pridali by ste ešte niečo k tomuto zoznamu? Aké sú vaše poznatky?

 
45 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page