top of page

Halloween - poznáš tento sviatok?

Halloween - sviatok, ktorý si spájame s vyrezávaním tekvíc a strašidlami. Nie je to síce klasický slovenský sviatok, ale môže byť príležitosťou na zážitok, ktorým si spestríte jeseň u vás doma.


Premeňte váš domov na halloweenske miesto plné hrôzy. Stačí ak z vlny vytvoríte pavučiny, vyrežete tekvicu či z papiera vystrihnete girlandy v tvare duchov.

Zabaviť sa môžete jednoduchou hrou, na ktorú budete potrebovať len biely balón, na ktorý nakreslíte čierne oči a ústa. Balón bude symbolizovať ducha. Posadajte si do kruhu, balón vyhodíte do vzduchu a podávate si ho medzi sebou, aby sa "duch" nedotkol zeme. Táto hra zaručene zabaví tých najmenších. :)

Ďalšou hrou pri ktorej sa zabaví určite každý je hra, pri ktorej sa zapne hudba, všetci tancujú a keď sa hudba vypne, všetci musia ostať nehybne stáť. Kto sa pohne, vypadáva z hry.

Pre tých, ktorí sú starší, alebo len nemajú chuť na zdemolovaný dom, prichystajte si vedrá popcornu, sladkostí a rôznych iných dobrôt a zapnite si film so strašidelnou tematikou. Je na vás, či si pustíte halloweensku rozprávku alebo horor. Hlavne nech je zábava!


 

zdroj: internet

1 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page