top of page

MAŠKRŤTE BEZ VÝČITIEK

Aktualizováno: 16. 9. 2018

K dosladeniu tejto čokolády sa používajú náhradné sladidlá, ktoré sú vhodné pre diabetikov aj pre tých, ktorí si strážia svoju váhu.



Ako to je možné?

Vďaka náhradným sladidlám má čokoláda bez cukru totiž menej kalórií. Pokiaľ chcete maškrtiť zdravo, pridajte do svojho jedálnička kvalitnú horkú čokoládu bez cukru, ktorá má okrem nižšieho obsahu kalórií tiež blahodarné účinky na organizmus. V primeranom množstve slúži pravá čokoláda ako antioxidant, prispieva k dobrej nálade a samozrejme je to jedno z najznámejších afrodiziak.


Tip:

Súťažte s nami o luxusnú kabelku značky Kipling plnú čokolád SUGAR FREE!




Ako na to?

Chcete práve vy ochutnať nové čokolády SUGAR FREE, a navyše získať luxusnú športovú kabelku od spoločnosti Kipling? Stačí len odpovedať na jednoduchú otázku a poslať odpoveď na soutez@chocoland.cz. Súťaž trvá od 28.8. 2018 do 28.9. 2018. Prvý vyžrebovaný získa kabelku Kipling ART M FOLD - Canvas White v hodnote 129 eur a dva kartóny čokolády SUGAR FREE od Chocoland s.r.o. a 10 ďalších vylosovaných získa po jednom kartóne čokolády SUGAR FREE. Súťažná otázka znie: Čokolády z kolekcie SUGAR FREE sú bez cukru a napriek tomu ich lahodnú chuť oceníte vo variante horká a horká s lieskovými orieškami 85 g. Výbornú chuť, a pritom menej kalórií má druhá línia našich nových čokolád NO ADDED SUGAR vo variante mliečna čokoláda, ktorá používa na osladenie sladidlo, ktorá je vhodná nielen pre tých z Vás ktorý si strážia štíhlu líniu, ale aj pre diabetikov. Vďaka náhradným sladidlám má čokoláda bez cukru nielen menej kalórií, ale aj množstvo ďalších výhod a blahodárnych účinkov na organizmus. Pýtame sa vás, aké sladidlo obsahuje receptúra  Chocoland NO ADDED SUGAR mliečna čokoláda 85 g.

a. Fruktózu b. Stéviu c. Maltitol

33 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Copywriting

bottom of page