top of page

FARBY ZIMY 2021


Tak ako každý rok, tak aj tento máme zopár trendových farieb na zimu 2021. Tento rok je farebne oveľa živší a optimickejší ako boli minulé roky. Trendom je byť od hlavy po päty zahalení v jednej farbe. Je úplne jedno, akú farbu máte radi, stavte na vašu obľúbenú a zahaľte sa do nej celí.


Najviac trendovou farbou tejto zimy je zelená. Áno, presne tak, zelená. Ale nie taká jemná pastelová zelená, ale žiarivá, smaragdová, trávová zelená, ktorá vám vbije do očí a zaujme vás. Stelesňuje minimalizmus a eleganciu. Použitá môže byť ako v oblečení a doplnkoch, tak aj vo vianočných dekoráciách.


Ďalšími krásnymi trendy farbami sú klasická stabilná sivá a žiarivá energická žltá. Spoločne sa skvelo dopĺňajú. Aj zvlášť sú krásnymi farbami.

Niektorí ľudia však dajú prednosť skôr žiarivým farbám ako len sivej. Napríklad taká jasná lagúnovo modrá je výborným variantom v oblečení. V tejto farbe sú prekrásne aj vianočné dekorácie, napr.: ozdoby na vianočnom stromčeku alebo aj adventný veniec.





Nasledujúcimi farbami sú jemné ženské farby. Nimi sú: ružová, červená a levanduľová. Nič nimi nepokazíte. Váš outfit bude v týchto farbách nádherný. Neodporúča sa však miešať tieto 3 farby dokopy. Ružové dekorácie na vianočný stromček, sú tento rok horúcim trendom, tak odporúčame staviť na ružové ozdoby tento rok.


Zemitá olivová farba v kombinácii s béžovou sú top. Tieto však neodporúčame dávať na vianočný stromček alebo použiť ako dekorácie, pretože nevyniknú dobre. Tieto 2 farby sa skvelo dopĺňajú v zimných outfitoch.


Nech je už pre vás hociktorá z týchto farieb trendy, s každou tento rok zabodujete. Či už sa rozhodnete tieto farby zakomponovať do vašich outfitov alebo do spomenutých vianočných dekorácií, jedno je viac než len isté- budete trendy.



29 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page