top of page

El sabor už aj na Slovensku!



EL SABOR bola založená v roku 1992, ako prvý závod na tortilla čipsy v Grécku a stále zostáva jedinou továrňou svojho druhu v juhovýchodnej Európe.

El Sabor pôsobí v priemyselnej oblasti mesta Inofita s novými budovami a skladmi o rozlohe 5000 metrov štvorcových, ktoré sa nachádzajú v súkromnom vlastníctve spoločnosti.

Moderné a plne vybavené zariadenia spoločnosti v kombinácii s certifikovaným výrobným procesom a dynamický ľudský faktor výrazne prispeli k rastu a rozvoju spoločnosti El Sabor.

Čipsy Nachos a omáčky sú k dispozícii v inovatívnych obaloch rôznej veľkosti, ktoré sú rozdelené na jednotlivé, rodinné alebo veľké balenia, vhodné pre maloobchodníkov. S rovnakými príchuťami je El Sabor prítomný aj v sekcii s potravinami s obalmi vhodnými pre odborníkov v oblasti stravovania.

Dlhoročná vedúca prítomnosť spoločnosti na gréckom trhu s potravinami a jej hlboké vedomosti prispeli k rozvoju zahraničia v posledných troch rokoch a v súčasnosti exportujú svoje produkty do 20 krajín sveta.

Naším cieľom je investovať do zvyšovania sortimentu s novými príchuťami a uspokojovaním potrieb každého zákazníka tým, že ponúkame najlepšiu kvalitu za najkonkurenčnejšie ceny. Od septembra roku 2018 sú tieto produkty v ponuke aj na Slovenskom trhu.


NACHOS

Chrumkavé nachos z negeneticky modifikovanej kukurice v 8 lahodných príchutiach ako napríklad: chilli, syr, jalapeno, grilovaný texas, solené, prírodné, mierne solené...

http://www.elsabor.gr/nacho/

OMÁČKY

Unikátne omáčky v piatich rôznych príchutiach (Mild Salsa, Syr, Guacamole, BBQ, Hot Salsa) je najlepšou spoločnosťou pre vaše obľúbené nachos a akýkoľvek iný recept.

http://www.elsabor.gr/dip/

NACHO N 'DIP

Chrumkavé nachos s jedinečnou bočnou omáčkou sú tou správnou chuťou sprevádzajúcou vaše obľúbené chvíle. SMART PACKS PRE VAŠE FILMOVÉ NOCI.




 

ZDROJ: elsabor.gr

181 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Copywriting

bottom of page