top of page

DIGITÁLNY MARKETING


Dnes sa pozrieme na digitálny marketing, jeho výhody, prečo a či mu dať prednosť pred tradičnými formami marketingu.

. Digitálny marketing je v poslednej dobe neuveriteľne populárny. Hlavným dôvodom je to, že je celý svet online. Podľa štatistík internet využíva 85 % ľudí vo veku 12 až 79 rokov. Priemerný Slovák strávi mesačne na internete 7 hodín, najmä cez mobilný telefón. Využitie internetu naďalej rastie.


. Najväčší boom zažívajú sociálne siete vďaka nárastu používateľov sociálnych sietí. Firmy využívajú Insta stories na prezentáciu seba a svojich produktov. Reklama na Instagrame tvorí 28,2% z výnosov Facebooku. Dôležitú úlohu zohrávajú trendy a cieľové skupiny ľudí, ktoré chceme osloviť. Viac ako 70% užívateľov Instagramu je vo veku od 18 do 35 rokov.


. Digitálny marketing šetrí váš čas aj peniaze. Nepotrebujete peniaze na drahé bilboardy, stačí vám počítač a dostatočné znalosti v oblasti marketingu. Vďaka nemu viete zvýšiť návštevnosť na vašej webovej stránke. Je to taktiež možnosť ako sa z malého biznisu vie stať veľký.


. Musíte si dať pozor a cieliť na konkrétne skupiny ľudí podľa ich záujmov, aktivít na internete, tém webov, ktoré navštevujú a zariadení, ktoré používajú.


. Predpokladá sa, že digitálny marketing, preskočí všetky bežné marketingové stratégie. Ľudia preferujú online obsah. V online priestore totiž neexistujú obmedzenia. Váš biznis môže byť taký veľký, aký len chcete.


Prajeme veľa šťastia s používaním online marketingu, aby ste naštartovali svoju firmu poriadne a aby ste dosiahli najväčší zisk.


 

ZDROJ:internet

20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Copywriting

bottom of page