top of page

Ako pomáha TIK TOK LIVE predaju cez internet?

TikTok LIVE je miesto pre zábavu, vyjadrenie a kreativitu v reálnom čase. Na LIVE môžete nájsť nečakané spojenia a nekonečné možnosti tvorby. Je to miesto pre všetkých Stvoriteľov, pretože je to miesto, kde by ste mali byť vy.

Rovnako ako pri bežných krátkych videách TikTok máte prístup k filtrom, efektom a ovládaniu fotoaparátu. Ale na rozdiel od prvého, neexistujú žiadne obmedzenia času nahrávania, keď idete NAŽIVO.

Teraz vieme, že tvoríte špičkový obsah, no niekedy LIVE nemajú vždy konzistentné názory alebo zapojenie. Ale nebojte sa – výkyvy sú normálne a musíte pravidelne vysielať NAŽIVO, aby ste si vybudovali verné publikum. Nezabudnite si skontrolovať miestne zákony ohľadom akýchkoľvek licenčných požiadaviek pri spustení NAŽIVO.


Aké sú výhody vysielania NAŽIVO?

Zarábajte $$$ prostredníctvom LIVE darčekov a diamantov

Vieme, že radi tvoríte na LIVE. Vedeli ste však aj to, že váš obsah môže priniesť aj peniaze , či už je to pre vás alebo pre dobrú vec?

Virtuálne LIVE darčeky od vašich fanúšikov znamenajú, že môžete zbierať diamanty , ktoré sa môžu premeniť na skutočné peniaze na externý účet podľa vášho výberu. Čo sú diamanty? TikTok ich udeľuje tvorcom na základe popularity vašich videí a jedným zo spôsobov, ako môžu tvorcovia zbierať diamanty, je získavať darčeky zo zhliadnutí vašich ŽIVÝCH ŽIVOtov.

LIVE Gifts sú len pre používateľov vo veku 18 rokov a starších. Nezabudnite dodržiavať naše Pokyny pre komunitu a nepožadujte darčeky ani neponúkajte stimuly za darovanie.

Nechajte sa objaviť

TikTok nedávno spustil (a bude pokračovať v zavádzaní) súbor funkcií LIVE, ktoré vám môžu pomôcť objaviť sa novými divákmi.


Týždenné rebríčky

Týždenné hodnotenia nájdete v sekcii NAŽIVO aplikácie a zobrazujú týždenné hodnotenie tvorcov na základe počtu nazbieraných diamantov. Čím viac diamantov, tým vyššie hodnotenie! Najlepších 20 hostiteľov týždňa bude ocenených cenami


LIVE kampane

LIVE kampane sú udalosti, ktoré organizuje TikTok LIVE, ktoré ponúkajú odmeny pre LIVE tvorcov. Je to skvelý spôsob, ako zaujať nových a/alebo existujúcich divákov – budovať spojenie a podporovať komunitu.

Získajte informácie o našich aktuálnych LIVE kampaniach z bannerov na stránke TikTok LIVE. Na stránke kampane zistite trvanie kampane, prečítajte si pokyny, ako sa zúčastniť, ako vyhrať odmeny a pozrite si naše zmluvné podmienky. Môžete sa kedykoľvek rozhodnúť odhlásiť sa jednoduchým kliknutím na „Odhlásiť“ v hornej časti stránky kampane.

Trh pre tvorcov TikTok

TikTok Creator Marketplace je oficiálna platforma na spoluprácu, ktorá spája značky a tvorcov na TikTok. Tvorcovia, ktorí sa zúčastňujú na TikTok Creator Marketplace, majú možnosť spojiť sa a spolupracovať so značkami na platených kampaniach. Tvorcovia TikTok Creator Marketplace môžu aktivovať prepínač značkového obsahu kliknutím na „Obsah značky“ v bežnom postupe uverejňovania a potom prepnutím prepínača na „Zapnuté“.


 

zdroj: internet

17 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page