top of page

Veľká poklona hokejovým legendám od skupiny ICONITO

Deň pred oficiálnym začiatkom majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji na Slovenku IIHF 2019 skupina ICONITO pod vedením Kristiána Dufinca zverejnila nový videoklip, v ktorom výnimočným spôsobom ďakujú všetkým, ktorí veria myšlienke "Kým si my sami nebudeme stáť v ceste, niet pre nás prekážok" ... tak "Poďme Spolu Vpred!!!"

Ako sami uvádzajú na svojich oficiálnych stránkach na sociálnej sieti Facebook "toto je od Nás, no pre všetkých, ktorí veria našim chlapcom ... Pieseň, hymna, óda, čokoľvek a možno Všetko!"

V piesni Poďme spolu vpred ďakujú hokejovým legendám, hráčom súčasnej reprezentácie a celému štábu, ktorý sa dal na takúto bláznivú cestu. Spojenie folklóru, športu a mierneho rockového podkladu v piesni zanecháva netradičný zážitok.


Hokejisti si zahrali aj vo videoklipe!

Známe tváre slovenského ľadového hokeja ako Richard Lintner, Róbert Petrovický, Jozef Stumpel, Richard Zedník, Rastislav Pavlikovský, Michal Handzuš, Ján Lašák, Rastislav Staňa, Mário Grman, Matúš Sukeľ, Adam Liška, Andrej Košarisťan, Dávid Gríger, či s dresom P. Demitru (38) - Michal Kukan neváhali a podporili túto myšlienku svojím účinkovaním v tomto videoklipe. Umelecký zážitok to je teda zaujímavý. Nikto z nás nečal, že to bude vyzerať takto.



Pocta Pavlovi Demitrovi

Skupina ICONITO vo svojom videoklipe nevynechala ani Pavla Demitru. Hoci je tomu už 8 rokov, čo Pavol Demitra zomrel 7. septembra 2011 pri havárií lietadla Jak-42, pri ktorej zahynul celý hokejový tím Lokomotiv Jaroslavľ (lietadlo po chybe posádky pri štarte narazilo do stožiaru antény a krátko na to havarovalo), chlapci so skupiny si nevedeli predstaviť tento videoklip bez čísla 38 na drese. Ako ho do klipu zakomponovali môžete pozrieť v oficiálnom videoklipe nižšie.

Skupine BC TradeHouse je nesmiernou poctou, že môžeme spolupracovať so skupinou ICONITO. Od prvotnej spolupráce sme očakávali niečo nové, či zaujímavý zážitok, no už tretím rokom si môžeme povedať, že slovenské kapely majú silnú, mladú konkurenciu. V prípade, ak máte záujem o booking tejto skvelej energickej kapely neváhajte nás kontaktovať.


Oficiálny videoklip tu:



 

ZDROJ: facebook, youtube, wikipédia


35 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page