top of page

Predstavujeme: spoločnosť CARLA



Spoločnosť CARLA s.r.o. je už od roku 1992 český výrobca čokolády z Dvora Králové nad Labem. Ponúka širokú škálu svojich hotových výrobkov, ale tiež poskytuje široký sortiment pre priemysel a gastronómiu ako napríklad: čokolády, polevy, náplne a fondán. Používa len tie najkvalitnejšie suroviny z rôznych kútov sveta a dbá na vysokú akosť spracovania za použitia tradičných postupov.

KVALITA NA PRVOM MIESTE

Neustále zlepšovanie štandardov kvality našich výrobkov a služieb patrí medzi naše hlavné zámery. Cieľom našej spoločnosti je poskytovať našim zákazníkom produkty, ktoré budú so 100% zárukou zdravotne nezávadné a bezpečné. Pravidelné certifikácie a zodpovednosť voči našim zákazníkom nás motivuje k neustálemu skvalitňovaniu výroby.

PRODUKCIA

Náš závod sa rozkladá na ploche viac ako 20 000 m2, kde pracuje 200 zamestnancov. V našej čokoládovni produkujeme ako hotové výrobky pre koncových zákazníkov, tak aj polotovary pre cukrárov, pekárov, zmrzlinárov a profesionálov v gastronómii. Ročne vyrobíme stovky ton čokolády a čokoládových výrobkov.

FIREMNÁ KULTÚRA

UŽ OD ROKU 1992

Náš výrobný závod sa za 25 rokov svojej existencie pružne a dynamicky rozvinul. Jeho zariadenie spĺňa tie najprísnejšie hygienické požiadavky kladené na potravinárske výrobky. V neposlednom rade venujeme pozornosť tvorbe esteticky hodnotného okolia podniku, ktoré spĺňa požiadavky zdravého pracovného prostredia. Základným predpokladom dobrých výsledkov je okrem kvalitných surovín a špičkových technológií aj fungujúci a tvorivý pracovný kolektív. Preto sme vytvorili kvalitné pracovné i sociálne zázemie a svojim zamestnancom ponúkame všestrannú starostlivosť a pracovnú perspektívu. Postupne budujeme atmosféru tvorivosti, dôvery a osobnej zodpovednosti za dosiahnutie stanovených cieľov. Základnou myšlienkou našej personálnej politiky je vytvorenie pocitu spolupatričnosti s firmou a spoluzodpovednosti všetkých zamestnancov. Pracovný tím sa vytvára nielen spoločným plnením úloh, ale aj na poli športovom či kultúrnom.



63 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page