top of page

Predstavujeme naše služby

Spoločnosť BC TRADEHOUSE ponúka viacero rôznych služieb, z ktorých si vyberie určite každý. Dovoľte nám, aby sme Vám ich predstavili.


BEZPLATNÁ MARKETINGOVÁ KONZULTÁCIA

trvanie: 30 minút

Analyzujeme Vaše portfólio služieb na sociálnych sieťach: FACEBOOK, INSTAGRAM a aj GOOGLE a navrhneme Vám riešenie marketingových aktivít.


PRENÁJOM NAFUKOVACÍCH HRADOV

trvanie: 30 minút a viac · cena: od 100€

Prenájom atrakcií na Vašu akciu Vám radi predstavíme na osobnom stretnutí. Na výber máte z viac ako 200 atrakcií od najmenších až po najstarších.


ZORGANIZOVANIE BURZY, AKCIE, TRHOV

trvanie: 45 minút a viac · cena: od 100€

Radi zorganizujeme udalosť podľa Vašich predstáv. Na východe Slovenska, či už vo vašom mestečku alebo dedine. Stačí, ak máte základné predstavy. O ostatné sa už postaráme my.


SPRÁVA SOCIÁLNYCH SIETÍ FB a INSTAGRAM

trvanie: 1 hodina 30 minút a viac · cena: od 250€


FOTO a VIDEO SLUŽBY


Trvanie je rôzne · cena: od 500€


GRAFICKÉ PRÁCE

trvanie: 30 minút a viac · cena: od 15€


TLAČ FOTOGRAFIÍ

trvanie: 30 minút · cena: od 0,20 €

Ponúkame Vám tlač fotografií od 0.20€. Zároveň ponúkame aj triedenie Vašich dovolenkových alebo iných fotografií, grafické úpravy a skompletizovanie fotoalbumov alebo fotokníh.


SVADBA POD JEDNOU STRECHOU

trvanie: 1 hodina 30 minút

Ponúkame konzultáciu ZDARMA ohľadne vašej svadby. Naša služba svadba pod jednou strechou zabezpečuje KOMPLET celú svadbu od úplných maličkostí, cez riešenie a dodávky všetkého potrebného na Vašu svadbu. Zaručujeme kompletný servis.

FOTOALBUM NA MIERU

trvanie je rôzne · Cena na vyžiadanie

Poznáte to- oslava, dovolenka, či iná príležitosť. Fotiek je vyše 500 a nie sú v najlepšej kvalite. Často ani po rokoch sa k nim nevrátite. My zabezpečíme pretriedenie fotiek, retuš a grafickú úpravu vybraného počtu. Tlač a uloženie do fotoalbumu, alebo prípravu fotoknihy podľa vlastného výberu. Tak neváhajte a objednajte si túto našu službu. Práve sme Vám ušetrili minimálne 8 hodín z Vášho drahocenného času.


POMOC PRI KÚPE BITCIONOV

trvanie: 1 hodina · cena: Zdarma

Rozmýšľate nad kúpou Bitcoinu, alebo investíciou do kryptomien? Skontaktujte sa s nami a jednoducho a zároveň zdarma Vám vieme pomôcť pri výbere vhodnej služby pre Vás. Je to jednoduché.


POTLAČ TEXTILU NA OBJEDNÁVKU

trvanie: 30 minút · cena: Od 10 €

Ponúkame potlač textilu na objednávku. Vaša fantázia je nám rozkazom.


AUTOMATY NA VAŠU PREVÁDZKU ZDARMA

trvanie: 30 minút · cena: Zdarma

Ponúkame možnosť prenájmu automatu na Vašu prevádzku ZDARMA. V prípade záujmu nás kontaktujte.


SVADOBNÝ FOTOGRAF

trvanie: 30 minút · Cena na vyžiadanie

Ponúkame svadobných fotografov s mnohoročnými skúsenosťami na Vašu svadbu. #svadbapodjednoustrechou


DAJ ŽIVOT SPOMIENKAM

trvanie: 2 hodiny 30 minút · cena: od 7 €

Ponúkame kompletnú renováciu starých fotografií. Nedovoľte, aby spomienky zanikli. Nechte ich digitalizovať a dajte im nový život. Sme tu pre Vás. Sken, oprava/retuš fotografie/vytlačenie novej je v cene 7€za kus. V prípade veľkého počtu, resp., len minimálnej opravy (malá bodka) Vám vieme dať zľavu z ceny za kus.


DARČEKOVÝ BALÍČEK NA ŽELANIE

trvanie: 30 minút a viac · Cena na vyžiadanie

Vieme, že čas je vzácny a nájsť vhodný darček bez priamej nápovede je neskutočne ťažké. S touto našou službou zabezpečíme darčekový balík na mieru pre každého. Je len na Vás čo v balíku chcete mať, cenou sa Vám vieme prispôsobiť.

DUÁLNE VZDELÁVANIE

trvanie: 6 hodín a viac ·

DUÁL je o tom, že žiaci nielen študujú v škole, ale zároveň aj praxujú vo firme v oblasti svojho zamerania. Takže okrem teoretickej prípravy získajú aj prax u zamestnávateľa, s ktorým majú podpísanú učebnú zmluvu. Budeš mať nielen vzdelanie, ale aj náskok v praxi a výplatu. A to sa oplatí.


Všetky naše produkty si môžete prezrieť v sekcií FB Shop, prípadne sa inšpirujte na našich sociálnych sietiach Instagram, alebo Tik Tok, či YouTube. Neváhajte a rezervujte si termín.

Dúfame, že sme vás aspoň trochu inšpirovali. Ak niekedy v budúcnosti budete potrebovať niektorú z našich služieb tak neváhajte a kontaktujte nás. Radi Vám pomôžeme­­/poradíme. Ak by ste mali nejaké nejasnosti ohľadom našich služieb, ktoré sme Vám predstavili, stačí nám napísať a my Vás informujeme o všetkom, čo potrebujete vedieť. Budeme radi ak budeme môcť s Vami v budúcnosti spolupracovať. Dúfame, že sa stanete súčasťou nášho tímu a pomôžete sa nám rozrásť. Tešíme sa na každú spoluprácu s Vami v budúcnosti.



Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page